Tunnelinjan asiantuntijat

Tutustu Tunnelinjan terapeutteihin ja asiantuntijoihin. Näet ohessa kaikki asiantuntijamme. Näet ajanvaraussivulta tarkemmin vastaanottoajat kunkin asiantuntijan kohdalla.

Jari Hautamäki

Olen Hautamäki Training Oy:n toimitusjohtaja ja vastaava palveluntuottaja. Erityisosaamiseni tapahtuu ihmismielen, itsensä johtamisen, johtajuuden ja työyhteisöjen kehittämisen parissa. Psykoterapian lisäksi työnohjaan ja valmennan asiantuntijoita, yrittäjiä, esihenkilöitä ja johtajia. Toimin useiden työyhteisöjen ja tiimien työnohjaajana.

 
Pääosa työurastani on kulunut erilaisissa asiantuntija- ja kehittämistehtävissä, joista pisin jatkui ennen yrittäjäksi siirtymisestä yli 20 vuotta. Tänä aikana toimin järjestön toiminnanjohtajana, johdin toimintaa ja tein auttamistyötä kriisivaiheessa elävien miesten parissa. Työurani aikana olen saanut julkaista aihealueen kirjallisuutta ja osallistunut useiden julkaisujen tuottamiseen.
 
Työssäni koen merkitykselliseksi tilanteet, joissa huomaan olleeni mukana jossain sellaisessa, joissa asiakkaani ovat saaneet onnistumisen kokemuksia, oppineen itselleen jotain uutta ja merkityksellistä. Itselleni suurta innostusta ja motivaatiota työssä tuottavat jatkuvat mahdollisuudet oppia uusia asioita, kasvaa ja kehittyä niin alan osaajana kuin ihmisenä. Arvostan pysähtymisen rauhaa ja aitoa ihmisten välistä kohtaamista.
 
Työkokemus
– Nuorisotyö erityistä tukea ja ohjausta tarvitsevien henkilöiden parissa vuosina
– Maatilayrittäjyys
– Lastenpsykiatrian poliklinikka, vs. sosiaalityöntekijä
– Lyömätön Linja Espoossa ry. Yhdistyksen toiminnanjohtaja
– Hautamäki Training Oy, toimitusjohtaja ja vastaava palveluntuottaja
Varaa aika Jarille

Marika Hyytinen

Olen koulutukseltani kätilö sekä seksuaaliterapeutti ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Työskentelen keskussairaalassa synnytyssalikätilönä sekä naistenpoliklinikalla seksuaaliterapeuttina. Minulla on myös yksityisvastaanotto terapiapalveluista.

Haluan tarjota työkaluja ja näkökulmia joilla näet oman ainutlaatuisuutesi, voimavarasi ja potentiaalisi. Elämässä tulee joskus yllättäenkin eteen haasteita, joiden kanssa kamppailu yksin saattaa olla uuvuttavaa ja näköalatonta ja jotka vaikuttavat ihmissuhteisiisi, seksuaalisuuteesi ja käsitykseesi omasta itsestäsi.  Haluan olla apunasi empaattisesti, aidosti sinua kuullen ja nähden sekä luottamuksellisesti ajatuksissasi ja tunteissasi tukien ja niitä kanssasi pohtien. Olen saanut ilokseni kohdata työssäni erilaisia ihmisiä erialaisista lähtökohdista ja koko ajan opin ihmisyydestä lisää elävässä elämässä ja opiskeluiden kautta.

Työkokemus ja koulutus

–  Kätilö, sairaanhoitaja
–  Päihdeäitien kätilö
–  Seksuaalineuvoja
–  Seksuaaliterapeutti
–  Seksuaalirikosuhrien hoitoketjun hanketyöntekijä
–  Solmuja parisuhteessa menetelmäneuvoja
–  Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
–  Terapiapalvelu yrittäjä
–  Psykofyysisen psykoterapian valmentavat

Lisäksi lukuisia lyhyempiä kolutuksia ja aiempia työkokemuksia.

Varaa aika Marikalle

Jami Viljanmaa

Hei! Minä olen Jami Viljanmaa ja asustelen Lapualla vaimoni kanssa. Lapset ovat jo täysi-ikäisiä yhtä lukuunottamatta. Toimin päätyönäni kuljetusalan yrittäjänä. Minulle erityisen tärkeää on, että miehet uskaltautuisivat hakemaan tukea ja työvälineitä elämän haastaviin tilanteisiin. Puhuminen ja itsensä ilmaiseminen ovat tärkeitä taitoja oman hyvinvoinnin, parisuhteen, kasvattamisen ja ylipäätään elämää ajatellen.

Aikaisemmin työskentelin pitkään lasten- ja nuorten parissa ensin seurakunnan nuorisotyönohjaajana ja sitten yli kymmennen vuotta yksityisissä sijaishuollon laitospalveluissa esihenkilötehtävissä. Vuosien mittaan minulle on kertynyt paljon kokemusta hyvin erilaisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa työskentelystä.

Koulutus:
– Sosionomi (YAMK)
– Lyhyterapeutti opiskelija
– Seikkailukasvattaja ( Humak sekä Peräpohjolan-opisto)
– Jeat ( johtamisen erikoisammattitutkinto )
– Lukuisia lyhyempiä johtamisen koulutuksia
– Ajo-ja kuljetustekniikan perustutkinto

Työhistoria:
– Lastensuojelun sijaishuollon laitospalvelut noin 13 vuotta, mistä johtamista 11- vuotta.
– Seurakunnan nuorisotyönohjaaminen 4-vuotta
– Auton kuljettaja
– Kuljetualan yrittäjä 2 vuotta, mikä jatkuu edelleen

Varaa aika Jamille

Minna Wilska

Olen työnohjaaja (STOry), ura- ja motivaatiovalmentaja. Ohjauksessa keskityn kuunteluun ja ohjattavan voimavarojen vahvistamiseen sekä ratkaisujen etsimiseen yhdessä. Kokemukseni mukaan emme useinkaan ole tietoisia omista erityisistä voimavaroista ja mahdollisuuksista, mitä meillä on.

Työskentelen korkeakoulussa lehtorina (mm. henkilöstöjohtaminen) ja opinto-ohjaajana. Taustani on liike-elämässä noin 20 vuoden ajalta esihenkilö- ja kehitystehtävissä Suomessa ja Saksassa.

Teen vapaaehtoistyötä pariskuntien tukemiseksi Lapsettomien yhdistys Simpukassa sekä psykososiaalisen tuen työtä kansainvälisessä järjestössä. Toimin vapaaehtoisena rikos- ja riita-asioiden sovittelijana.

Työkokemus
Lehtori (aikuiskoulutus) 10 vuotta
Opinto-ohjaaja 1 vuosi
Sivutoiminen yrittäjä 5 vuotta
Esihenkilö- ja kehitystehtävät 20 vuotta, joista Saksassa 4 vuotta

Koulutus
Työnohjaaja (STOry)
Uraohjaaja Jyväskylän yliopisto
Ammatillinen opettaja ja opinto-ohjaaja
RMP-Motivaatiovalmentaja
Neuropsykiatrinen Ydintaito-valmentaja
Rikos- ja riita-asioiden sovittelija
VOIMAKEHÄ-valmentaja
Metsämieli-ohjaaja
Parisuhdekeskus Katajan koulutuksia
Peruskoulutus Tradenomi, ylempi AMK

Varaa aika Minnalle